Politica Confidentialitate  

 

1. Informații generale. 
 

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale noastre. 
 

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.FilmareFotografii.ro. („Site-ul”). 

2. Colectarea de informatii. 
 

Site-ul colecteaza informatii atunci cand il vizitezi, cand ne contactezi, lasi un comentariu, te inscrii la un concurs sau te abonezi la newsletter. Informatiile colectate includ numele si prenumele, numarul de telefon, adresa de email (cand le introduceti pe site) si adresa IP, software-ul si atributele hardware, pagina solicitata (in mod automat). 
 

3. Utilizarea informatiilor colectate. 
 

Oricare dintre informatiile colectate pot fi folosite pentru:

- personalizarea experientei dumneavoastra de navigare a site-ului. 

- furnizarea de continut publicitar personalizat. 

- furnizarea de newslettere (doar in cazul in care v-ati exprimat explicit acordul pentru acest lucru). 

- administrarea comentariilor si concursurilor. 
 

4. Dezabonarea de la newsletter. 
 

Pentru a nu mai primi mesaje sms, telefoane sau mailuri de la noi, este necesar sa trimiteti un mail cu subiectul "dezabonare" la adresa "[email protected]". 
 

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: "[email protected]". 
 

Această pagină de Internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați pagina Politica Cookies .